Wellness házirend

Egész évben üzemelő wellness.

Jakuzzi:

– A jakuzzi és szauna 40 000 Ft / nap díj ellenében vehető igénybe, melyet igény szerint a foglalás során extra szolgáltatásként tudják vendégeink kiválasztani.

A medence beépített hongszórókkal van ellátva, hogy teljes legyen a kikapcsolódás. A zene bármely okostelefonról lejátható a masszázsmedence hangszóróin egy egyszerű párosítás után.
Pin: 2288

– csak a tartózkodás teljes idejére áll módunkban a jakuzzit üzembe helyezni.

Jakuzzink klóros fertőtlenítésű, külső homokszűrő rendszerrel ellátott ÁNTSZ előírásoknak megfelelő és működésű masszázsmedence, mely fényterápiás, két fekvő és öt ülőhellyel.

A jakuzzi nem fürdésre, hanem lazításra, masszázsra való. Használat előtt az alapos tusolás kötelező, ezzel is csökkentve az idegen anyagok, egyéb szennyeződések bekerülését a medence vízterébe.

A medencében csak tiszta fürdőruhában szabad tartózkodni.

 A medencében egyszerre max. 7 fő tartózkodhat, (2 fekvő és 5 ülőhely), biztosítva ezzel a víz minőségének megőrzését.

 Gyerekek csak felnőttek gondos felügyelete mellett használják a medencét! Gyermekek ne használják a medencét, ha a vízhőmérséklet meghaladja a 37 ̊C-ot!

 Mivel a hosszas fürdőzés 38 C°-ot meghaladó hőmérsékletű vízben káros lehet az egészségre, javasoljuk, hogy a kisgyerekek és a meleg vízre érzékenyek, alacsonyabb hőmérsékleten és rövidebb ideig használják a medencét!

 Ne hagyják, hogy a gyermek víz alá merítse a fejét!

 Ne használja a medencét, ha a testrészek és a haj beszívását megakadályozó védőelemek el vannak távolítva! Ne üljön a vízszűrő nyílása elé vagy fölé, mivel ez gátolhatja víz keringgetését és személyi sérülést okozhat.

 Ne működtesse a masszázshelyek szivattyúit teljesen zárt fúvókákkal!

 Ha a medence használaton kívül van, a biztonsági thermo tető mindig legyen felszerelve és lezárva!

 Terhes nők, gyógykezelés alatt álló vagy keringési panaszokkal rendelkező személyek kérjék orvos tanácsát a medence használatba vétele előtt!

 Legyen elővigyázatos a be-és kiszállásnál! Kapcsolja ki a masszázsfunkciókat, mielőtt beszáll, hogy lássa hova lép! Ne használjon, elektromos berendezéseket (mint például lámpa, hajszárító, rádió, televízió) a medence 1,5 méteres körzetében (ez alól kivételt képeznek a 12 voltos, vagy annál alacsonyabb feszültséget használó készülékek)

 Ezt a készüléket nem szánták csökkent fizikai, érzékelési vagy szellemi képességű, illetve tapasztalattal vagy ismerettel nem rendelkező személyek általi használatra (beleértve a gyermekeket is), kivéve, ha egy olyan személy felügyeli, vagy tájékoztatja őket a készülék használatát illetően, aki egyben felelős a biztonságukért!

 Az eszméletvesztés és esetleges fulladás elkerülése végett ne használjon kábítószert és ne igyon alkoholt fürdőzés előtt és közben!

 A medencébe ételt vagy italt bevinni TILOS!

 Amennyiben a medence vizét a nem szabályszerű használat miatt (pl. beleömlött ital, belehullott étel, túl sok egyszerre használó személy, szennyezett, homokos ruházattal való fürdőzés, naptej használata…stb) cserélni kell, úgy annak költségét a Vendégeknek meg kell téríteniük. Ennek díja: 10.000 Ft

 

Infraszauna:

1.      Az infraszauna szolgáltatást mindenki saját felelősségére és kockázatára használhatja.

2.     Az infrakabin csak rendeltetésszerűen használható.

3.     Az infraszaunát 14 éven aluli gyermekek, lázas és fertőző betegek nem használhatják.

4.    Az öltöző- és zuhanytérben valamint a szauna előtti térben papucs használata kötelező. Az infrakabinba papucsban belépni TILOS!

5.     Az infrakabinban padkendő, lelépő, szaunaruha és törölköző használata kötelező.

6.    Kérem Vendégeimet, hogy a testtel érintkező szauna pad felületeket minden esetben padkendővel fedjék le. A szauna paddal fedetlen bőrrel érintkezni tilos!

7.     Kérjük, hogy az esetleges problémákat, a mielőbbi kijavítás érdekében jelezzék a recepción!

8.    Az infraszaunában  TILOS:

  • Az infrakabinba papucsban belépni!
  • Az étel-, italfogyasztás, a dohányzás
  • Minden olyan tevékenység, mely a infraszauna szolgáltatási körén kívül esik, jogszabályba ütközik vagy közerkölcsöt sért.
  • Bármilyen veszélyes és gyúlékony anyag és/vagy tárgy, (robbanóanyagok, pirotechnikai eszközök) használata.

10. Jelen házirendi pontok, illetve az általánosan elfogadott viselkedési szabályok figyelmen kívül hagyása esetén a szalon tulajdonosa, alkalmazottja  jogosult a vendéget figyelmeztetni, eredménytelenség esetén a vendéget távozásra felszólítani. A kiutasított szabálytalankodó vendég az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet.

11.    Az infraszauna területén minden vendégre kötelező érvényű a rend és a tisztaság betartása, alapvető elvárás a másik vendég tiszteletben tartása, a kulturált viselkedés.

12.  A szalon tulajdonosa nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a Házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen magatartásából keletkeztek.

13.  Egyéb kérdésekben a szalon általános házirendje az irányadó.

14. Jelen Házirendet a szalon tulajdonosa saját belátása szerint módosíthatja, illetve kiegészítheti.

15.  Az infraszauna jelen házirendje minden szolgáltatást igénybe vevő vendég számára szabadon, a infraszauna területén elérhető és áttekinthető. Az infraszauna szolgáltatás igénybevétele a Házirend egyidejűleg történő elfogadását is jelenti!

 

 

 

Kellemes kikapcsolódást!