Paintball

Mi is az a PAINTBALL ?

Ha még sosem játszottál, de tervezed
a legjobb helyen jársz!

A paintballról röviden

Története:
1970-ben gyártották és szabadalmaztatták az első paintball fegyvereket. Bármennyire is hihetetlen ezeket a fegyvereket nem egymás elleni játékra, hanem fák és haszonállatok megjelölésére használták. A rá következő évben már sporteszközként is funkcionáltak. 10 évvel később megrendezték az első hivatalos paintballmérkőzést, ami nagyban hasonlított a máig jól ismert számháborúra, csak fegyverekkel.  

Na de mi is az a paintball:
A paintball egy remek csapatépítő játék, melyben felismerhetjük rejtett adottságainkat, vagy még eddig nem ismert tulajdonságainkat is.

Játék közben ezekre a kérdésekre is megkaphatod a választ: Vezetőként vagy csapatjátékosként találom meg jobban a helyem? Hogyan teljesítek stresszes helyzetben? Mennyire vagyok bátor, vakmerő? Mennyire vannak jó stratégiáim, azokat milyen szinten tudom alkalmazni a gyakorlatban?

Mindemellett egy veszélytelen sportról beszélünk (abban az esetben, ha a szabályokat maradéktalanul betartjuk).

Játék menete:
A játék megkezdése előtt minden játékost felkészítünk a játékra és ismertetjük velük az egyéni védőfelszereléseiket. Ezt követően a játékosok kötelesek aláírni egy felelősségvállalási nyilatkozatot (megtalálható itt), majd eldöntik, milyen játékmódot szeretnének játszani (a játékmódokat a helyszínen ismertetjük). Ha minden készen áll a játékra a játékmester bekíséri a játékosokat a paintball pályára, amennyiben mindenki maradéktalanul használja védőfelszereléseit,  indulhat a játék!

Gyerekpaintball

Felnőtt paintball

Felnőtt Paintball