Tengeralattjáró szabadulószoba

Miért biztos, hogy nem éltél még át ilyen élményt?

Ez a szabadulószoba nem egy pincében van kialakítva, hanem ez egy valódi 41 méter hosszú U-boot IIA német tengeralattjáró replika.
Azt szeretnénk, ha megéreznétek milyen érzés lehetett a német tengerészeknek 150 méter mélyre merülni, milyen az, amikor egy vízibomba felrobban a hajó mellett, milyen szűk körülmények között élt 22-24 katona bezárva.
A hanghatások, a merülés érzete, a víz, a füst mind-mind ezt próbálják visszaadni.
Ezt egy pince nem tudja visszaadni, ehhez meg kellett építenünk eredeti méretében a tengeralattjárót.
Nálunk a játék után fényképezhettek is, ha akartok, nem bánjuk, ha mások is látják a képeket, hiszen aki kíváncsi ránk azt csak felcsigázzátok a képekkel. A képek nem tudják visszaadni az érzést, ezt csak élőben lehet megtapasztalni.

A játék története:

A tengeren vagytok, éppen járőr szolgálatot teljesítetek, amikor megláttok egy szövetséges ellátóhajót, amit a parancs szerint el kell süllyesztenetek.

Miután ezt megtettétek, váratlanul feltűnik egy romboló, ami viszont titeket támadott meg.

Süllyednetek kell, hogy elkerüljétek a vízibombákat, de már késő. Eltaláltak, irányíthatatlan a hajó és csak süllyedtek. Meg kell javítani a gépeket, el kell indítani a motorokat, és fel kell emelkednetek.

Vigyázzatok, hamar lemerültök 150 méterre és ott már akkora a víznyomás, hogy 60 percnél többet nem bír ki a hajótest és összeroppanhat, vagy rosszabb esetben elfogyhat a levegőtök… Siessetek, fogy az idő.

Hány fős lehet a csapat?

Tapasztalataink szerint 4-5 fő az ideális, hiszen ez egy szűk katonai tengeralattjáró.

A játék időtartama: 60 perc.

Áraink

A szabadulás a tengeralattjáróból 20.000 Ft/Csapat.

Előzetes foglalás szükséges.

 

Tengeralattjáró látogatói jegy:

  • Gyermek 1000 Ft/Fő
  • Felnőtt 2000 Ft/Fő
  • Csoportos 15 főtől 1000 Ft/Fő