Vélemények rólunkVendégeink véleménye rólunk !

Félsz az ismeretlentől ? 
Íme pár vélemény, amit vendégeink rólunk írtak :

Kovács Györgyi  *****

Egy fantasztikus dêlutànt töltöttünk el Német barâtainkal akiknek ezzel a lâtogatással egy örökös emlêk vèsödött be a szivükbe. Nagyon nagy köszönet a Bodrogi kalandpark Tulajdonosainak Az Erdei családnak a kedves és mindent felül múló professzionális munkájukért!!! Buzditok minden egyes barátunkat hogyha valami super dolgot akartok át élni látogassatok el ti is feltétlenül sok pusszantás: Györgyi ,Viktor,Szidonia.

 

Róbert  Tóth *****

Nagyon nagy élmény! A tengeralattjáróból a szabadulás nagyon izgalmas és érdekes. Ajánlani tudom mindenkinek!

 

Krisztina Gilicze *****

Szuper élmény, barátságos vendéglátás, gyönyörű környezetben. ☺️ A szabaduló”szoba” izgalmas, sikeresen kijutottunk. ☺️ Bátran ajánlom mindenkinek.

 

Viktor Balogh *****

Céges rendezvény, vagy szimpla baráti kikapcsolódás remek helyszínen.

 

J. Mark *****

A szabadulós „szobát” próbáltam és brutál jó – játszottam már 5+ szobában vidéken és Budapesten is, többet nagyon jónak gondoltam – élményben ez veri az összeset! 😉 Ajánlom!

 

Bedenek Józsefné *****

Lenyűgöző élményben volt részünk a mai napon. gyermekeink és unokáink kipróbáltàk a tengeralattjáró rejtelmeit, 57 perc alatt szabadultak.
köszönet a csodás élményért a kalandpark létrehozóinak Erdei Jonathannak és Erdei Norbertnek.
Rendkívüli dolgot alkottak. Jó egészséget és nagyon sok sok sikert kívánunk további munkájukhoz. 😆😁😉

 

Bárdos Gergő *****

A srácoktól éppen most tartunk haza. Bécsből érkeztünk mi, a csapat másik fele Budapestről. Az én szülinapi ajándékom volt a szabadulás. Nos, voltam pár klasszik szabaduló szobás helyen, de ez vitte a pálmát eddig. Konkrétan a vízen/vízben van a replika tengeralattjáró, élethű minden tekintetben  többet nem árulok el. Kiszabadultunk, nagyon jól éreztük magunkat, örök élmény marad! Külön köszönet h csak miattunk bevállalták a mai napot, és azért, higy Edi kutyussal foglalkoztatok amíg mi izzadtunk😅🙏 Azt az infót kaptuk, hogy a fejlesztés folyamatos és még több érdekesség és móka várható, nagyon várjuk és sok sikert kívánunk a célok eléréséhez és a nagy közönséghez. Az biztos h mi mindenkinek reklámozni fogjuk itthon is Bécsben is 👌csak így tovább. Gergő, Gyuri, Kinga, Kriszti és Edi kutyus 💕

 

Éva Zsuzsanna Tóth *****

Újdonság a megszokott kalandparkokhoz képest! Érdekes, kellemes, szép hely. A tulajdonos és bájos menyasszonya pedig nagyon kedvesek, barátságosak 😊

 

Gabriella Kiss *****

Nagyon szépen köszönjük az egyedi, életre szóló élményt! Kedvesek a tulajdonosok, kreatív, izgalmas a szabadulás. Őszintén ajánlom!

 

Kovácsné Lovász Henriett *****

Izgalmas és kalandos 🙂köszönjük a remek szórakozást

 

Erika Ignácz *****

Kedvesen vártak minket, a tengeralattjáróban fénnyel, hanggal, mozgással kiegészítve a nagyon kreatív feladványokat. Mi négyen mentünk, így elég szabadon tudtunk mozogni, összedolgozni. Nagyon jó élmény volt, kijutottunk! Köszönjük!

 

Flóra Emődi *****

Egyedi ötletek, remek kivitelezés, szimpatikus tulajdonosok. „Csak” látogatókként is nagyon jó élmény volt, visszük a hírét,mert szívesen próbálnánk ki aktívan is az érdekesebbnél érdekesebb programokat. Egyedülálló szórakoztatás, sok sikert a bővüléshez.

 

Ferencz Dóra *****

Nagyon izgalmas volt kijutni a tengeralattjáróból, a helyszín és az effektek is igényesen kivitelezettek. Jól éreztük magunkat, köszönjük.

 

Tibor Kovács *****

Egy nagyon szuper napot töltöttünk el nálatok! Köszönjük a tökéletes kiszolgálást! További sok sikert kívánunk! A jövőbeni tervezitek megvalósításához erőt, egészséget és kitartást kívánunk!Jövőre megyünk ismét!

 

Zoltán Sárdi *****

Köszönjük a szép napot! Jól éreztük magunkat! Kedves,udvarias csapat vagytok! Azt kaptuk amit vártunk! Még jövünk!

 

Éva Bőhm Horváthné *****

Szuper napot töltöttünk el! Kedvesek, rugalmasak!

 

Falucskainé Lipták Annamária *****

Köszönjük az élményt és a kedves körbe vezetést
😀 Nagyon szuper volt minden. A tengeralattjáró építőinek pedig minden elismerésünk. További sok sikert kívánunk sok sok látogatóval

 

Timót Óvári *****

Egy eléggé egyedi, különleges szabadulós „szoba”! A legjobban összerakott, legélménydúsabb amibe eddig voltam. Érdemes kipróbálni, nem fogjátok megbánni. 😉

 

Zsuzsanna Patona *****

Fantasztikus környezet, ahol az egyedi helyszínen különböző élményelemek fokozzák a hatást. Összekovácsolja a csapatot, garantált élmény. Érdemes kipróbálni!

 

András Békési *****

Nagyszerű élmények, kreativitás, probléma megoldások és sikerélmények! Csak javasolni tudom mindenkinek aki még nem ismeri ezt az élményt!