Rólunk

A kezdetek

2014-ben három testvér és a családjaik úgy döntöttek, hogy megvásárolnak Bodrogon egy 25 hektáros 30 éve elhanyagolt területet, amin valamikor egy halastó üzemelt. A halastó helyreállításán kívül tervünk egy haditechnikai kalandpark létrehozása.

A terület egy megközelíthetetlen dzsungel volt, aminek egy részét családi összefogással sikerült egy év alatt elfogadhatóvá varázsolni. 

Elkezdődtek a földmunkák, utak, kerítés építése.

Egy meredek domboldalból egy egyenes teraszt alakítottunk ki, amire építettünk egy 70 méter hosszú nádfedeles pavilont. Ez alatt már főzőversenyt, autó kiállítást, gyermekprogramokat is tartottunk.

A halastó kotrása is megkezdődött, amiben időközben elhelyezésre került egy Messerschmitt repülőgép replika is. A repülőgép egy mezőgazdasági repülőből lett átalakítva és úgy lett elhelyezve a tóban,mintha belezuhant volna. További képek az átalakításról itt találhatóak.

A legnagyobb munkának a II. világháborús U-boot II A típusú tengeralattjárónak is nekiálltunk 2017 novemberében, ami két év alatt készült el teljesen. További képek itt található.

Igény merült fel egy vendégház megépítésére, ami 2018 végére elkészült. Jelenleg nagyobb csapatok elhelyezését is tudjuk biztosítani.
Részletes leírás itt található.

2019 áprilisában Haditechnikai kalandparkunkat egy nem mindennapi paintball pályával bővítettük, ahol 313 m hosszú lövészárok rendszerrel tesszük izgalmasabbá a játékélményt. 

Pályánkon egyszerre akár 22 fő játékélményét is tudjuk biztosítani. Korszerű, megbízható fegyverekkel és felszereléssekkel. 

További részletek a paintballról.

Várjuk céges csapatépítésre, legény- lánybúcsúra, 
osztálykirándulásra és családi rendezvényekre egyaránt.