Rólunk

2014-ben három testvér és a családjaik úgy döntöttek, hogy megvásárolnak Bodrogon egy 25 hektáros 30 éve elhanyagolt területet, amin valamikor egy halastó üzemelt. A halastó helyreállításán kívül tervünk egy haditechnikai kalandpark létrehozása.

A terület egy megközelíthetetlen dzsungel volt, aminek egy részét családi összefogással sikerült egy év alatt elfogadhatóvá varázsolni.

Elkezdődtek a földmunkák, utak, kerítés építése.

Egy meredek domboldalból egy egyenes teraszt alakítottunk ki, amire építettünk egy 70 méter hosszú nádfedeles pavilont. Ez alatt már főzőversenyt, autó kiállítást, gyermekprogramokat is tartottunk.

A halastó kotrása is megkezdődött, amiben időközben elhelyezésre került egy Messerschmitt repülőgép replika is. A repülőgép egy mezőgazdasági repülőből lett átalakítva és úgy lett elhelyezve a tóban,mintha belezuhant volna. További képek az átalakításról itt találhatóak.

A legnagyobb munkának a II. világháborús U-boot II A típusú tengeralattjárónak is nekiálltunk 2017 novemberében, ami egy év alatt készült el teljesen. További képek itt található.

Szükség merült fel egy vendégház megépítésére, ami 2018 végére elkészült és jelenleg 9-15 fő elhelyezését tudjuk biztosítani. Részletes leírás itt található.

Terveink között szerepel egy katonai alagút megépítése, ami szabadulószobaként és kiállításként is fog funkcionálni.

Már folyamatban van több vasúti kocsi beszerzése, amiket egy I. világháborús páncélvonattá szeretnénk alakítani. Ennek is több funkciója lesz: büfé, vizesblokk, szabadulószoba.

Egyedülálló haditechnikai kalandparkot szeretnénk kialakítani ahol olyan katonai eszközöket, fegyvereket, járműveket, lehet megtekinteni, kipróbálni, amiket nem lehet máshol megnézni, illetve egyben látni.

Folyamatban van egy airsoft pálya kialakítása is.

Tudjuk, hogy ehhez évek kellenek, de azt gondoljuk, van igény az efféle kalandparkra is.

Szeretnénk rendhagyó történelemórákat tartani iskolásoknak, illetve osztálykirándulások helyszíne is lehet a park.

Várjuk a cégeket csapatépítésre, legénybúcsúkra jelentkezőket, családokat, baráti társaságokat, akár egy-két órára vagy akár egy hétre is.

Évről évre egyre több programot szeretnénk szervezni különféle témákban, amikhez várjuk az ötleteiteket!