Gyerekpaintball

Gyerekpaintball

Már 9 éves kortól játszható!

Játék menete:

A játék megkezdése előtt minden játékost felkészítünk a játékra és ismertetjük velük az egyéni védőfelszereléseiketEzt követően a játékosok eldöntik, milyen játékmódot szeretnének játszani (a játékmódokat a helyszínen ismertetjük). Ha minden készen áll a játékra a játékmester bekíséri a játékosokat a paintball pályára, amennyiben mindenki maradéktalanul használja védőfelszereléseit,  indulhat a játék! A játékot folyamatosan figyelemmel kíséri a játékmester, aki a játékosokkal bent tartózkodik a pályán a játék végéig.

FONTOS: Amennyiben a játékosok még nem töltötték be a 18. életévüket, kötelesek magukkal hozni a kitöltött felelősségvállalási nyilatkozatot amit az alábbi linken érnek el. Felelősségvállalási nyilatkozat

Védőfelszereléseink

Arcvédelem

Akár csak a nagyokat a gyermekeket is teljes arcvédelem illeti. Pályánknál teljesen új felszereléseket használunk így a gyermekek teljes biztonságban és kényelemben részesülnek. Paintball maszkjaink hitelesítését úgy végzik, hogy a felnőtt paintball fegyverek sokkal nagyobb erejének is ellen álljanak.

Fegyvereink

JT Splatmaster

A JT Splatmasterek paintball fegyvereink könnyen kezelhetőek. Működtetésük nagyon egyszerű és biztonságos, könnyen elsajátítható.

Áraink

Mini csomag

Teljes felszerelés
2 óra játék
Minimum 8 fő
Nincs lőszer az árban!

3.500 Ft/fő

+ lőszer 15 Ft/db

Közép csomag

Teljes felszerelés
3 óra játék
Minimum 15 Fő
140 db lőszer/fő

4.500 Ft/fő

+ lőszer 15 Ft/db

Maxi csomag

Teljes felszerelés
3 óra játék
Minimum 15 fő
280 db lőszer/fő

6.000 Ft/Fő

+ lőszer 15 Ft/db