Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/iqbsdxcw/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/third_party_compat/module.third_party_compat.php on line 148
Védőfelszerelések - Frontvonal

Védőfelszerelések

Maszk

VForce maszkjaink a teljes arcot és a füleket is védik, a beépített napellenző pedig védi a homlokot, megakadályozva a tükröződést. A maszkok lencséit karcosodás esetén cseréljük, így megfelelő kilátást és biztonságot nyújtanak. Lencséink “thermo”lencsék, ami azt jelenti, hogy a két plexi között vékony levegőréteg húzódik, ami megakadályozza a párásodást. A maszkok állítható fejpánttal rendelkeznek, így méretük univerzális. Amennyiben a maszk bekoszolódik a játék során, a játékmester azonnal megtisztítja, így megkérjük játékosainkat, hogy ruhájuk ujjával ne töröljék le lencséket.

Védőruha

Védőruháink előnye, hogy overál kialakításúak, így kényelmesebb bennük a játék mint a hagyományos két részes ruhákban. A ruha magasított gallérral rendelkezik, amely védi a nyakat az esetleges lövésektől. “M”, “L” és “XL” méretű ruháink is vannak.
A játékosok számára igény szerint védőmellényt is biztosítunk, ami védi a felső testet. A védőmellény szivaccsal bélelt, így csökkenti a lövések becsapódási erejét.

Ügyelünk ruháink tisztaságára, így játékosaink mindig frissen mosott ruhában játszanak.